24 september, bestemming Frankrijk, doel Summit nummer 2 van 7.

08-09-2024 | 00:18

Op naar de Col du Galibier: Een Inspirerende Uphill-Run voor Levensreddende Doelen

Op 24 september aanstaande staat een bijzondere uitdaging voor de deur: de uphill-run naar de Col du Galibier in de prachtige Franse Alpen. Na de epische ervaring op de Alpe d’Huez in 2023, is dit de tweede col van de Seven Summits for Life, en wat voor een! Met een afstand van 34 kilometer, die ons vanuit een diep dal naar de majestueuze top leidt, belooft het een onvergetelijke ervaring te worden.

Samen met mijn geweldige teamgenoten, Ginger Lebbink en Ricardo Kesteloo, ga ik deze indrukwekkende berg trotseren. Terwijl Ginger met volle bepakking de paden zal bewandelen, zal Ricardo en ik ons best doen om rennend de top te bereiken. Deze uitdaging symboliseert niet alleen onze fysieke inspanning, maar ook de kracht van verbinding. We willen een voorbeeld zijn voor iedereen die zich inzet voor het goede en laten zien dat we samen levens kunnen redden.

De missie is helder: €100.000,- ophalen voor Matchis Stamceldonatie. Deze financiële bijdrage is cruciaal voor het ondersteunen van mensen die een stamceltransplantatie nodig hebben. Door de lat voor onszelf zo hoog mogelijk te leggen, hopen we jou te inspireren om ons te steunen. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er nu niet €1,- missen?

En als iedereen die je kent ook een euro bijdraagt, kunnen we met velen door het geven van een klein bedrag een enorm groot verschil maken voor een ander!

De tussenstand is al veelbelovend: met ongeveer €62.595,- tot nu toe, hebben we al veel bereikt. Tijdens de veiling georganiseerd door de vrienden van de Stamceldonorbank is er zelfs een geweldig bedrag van €82.500,- bijeen gebracht, waarvan €8.300,- voor mijn initiatief. Dit laat zien dat we samen sterk staan en dat we met onze inzet levens kunnen veranderen.

Dus, als je ons wilt steunen, overweeg dan om die ene euro te doneren. Iedere bijdrage, hoe klein ook, telt en helpt ons dichter bij ons doel te komen. Laten we samen de Col du Galibier bedwingen en een verschil maken voor mensen die dat het hardst nodig hebben.

Laten we deze uitdaging aangaan, niet alleen voor onszelf, maar voor de levens die we kunnen redden. Samen kunnen we bergen verzetten!

Volg Ricardo, Ginger en mij tijdens onze reis ‘SEVEN SUMMITS FOR LIFE "Summit 2" Col du Galibier ‘ via Italië naar de Franse Alpen via:

https://www.polarsteps.com/PaulvanTatenhove/13660693-seven-summits-for-life-summit-2-col-du-galibier?s=756fbf90-12a3-4197-9361-9b1fa6b81830

Wij zijn ook te volgen via LinkedIn en Facebook waar we rondom de run regelmatig zullen posten.