Lang bericht, maar wel een van levensbelang

17-05-2024 | 21:55

Hallo allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog geschreven heb maar ik heb niet stilgezeten en naast een actiedag ben ik ook op onderzoek uit gegaan en heb iets gevonden wat ik graag met jullie wil delen omdat het ook jullie leven positief kan veranderen. Dus wil ik jullie iets gaan verkopen? Ja, een beter leven en dat begint bij een test want meten is weten en gissen vaak missen (weet ik inmiddels uit ervaring)

Er is op 6 april een actiedag geweest tijdens de wedstrijd PSV-AZ die georganiseerd is in samenwerking met de supportersvereniging van PSV en waar maar liefst €23.000,- Euro is bijeengebracht voor Matchis.

In een woord geweldig, emotioneel en ik ben eeuwig dankbaar!

Hiervoor wil ik iedereen nogmaals bedanken als ook Tarek Bayoumy, Eric van den Boogaard en de projectgroep. Bas Poell vanuit UnitedConsumers die mee hebben gecollecteerd, alle collecteurs die dag en de directie van PSV.

Mijn verhaal begon zoals velen van jullie inmiddels wel weten in augustus 2021 met de diagnose uitgezaaide melanoomkanker 3e graad. 

Ik ben volledig aan de slag gegaan met mijn gezondheid/fitheid en ben samen met Tanja gaan uitzoeken wat het beste was voor mijn lichaam maar ook die van haar en de kids. 

We zijn op zoek gegaan naar waar de oorzaak van mijn kanker nu vandaan kon komen. Het bleek dat mijn afweer laag was geworden door de medicijnen die ik destijds kreeg (voor o.a. mijn reumatische klachten) en zelfs zo erg dat ik mijn bed niet eens meer uit kon komen en door verder te zoeken op dat medicijn vonden we ook een Zweeds onderzoeksrapport dat aangaf dat die specifieke medicijnen het vervelende nadeel hadden dat ze melanoomkanker konden veroorzaken. Die pech had ik dus maar ik was ook deels blij dat ik iets gevonden had op zoek naar de oorzaak.

Wij zijn vervolgens heel anders gaan leven qua voeding en leefstijl en dat zorgde al voor een grote verbetering en we dachten het op die manier uitstekend te doen.

Echter wanneer je dan op zoek bent naar de oorzaak en eventuele mogelijke oplossingen komt er van alles op je pad zoals ook een simpele thuistest welke we d.m.v. een klein vinger prikje zelf uit konden voeren. Deze hebben we vervolgens opgestuurd naar een onafhankelijk lab in afwachting van de uitslagen welke we ongeveer 2 weken daarna online konden bekijken inclusief de complete uitleg.

Lang verhaal kort, we deden heel veel dingen goed maar de test uitslag was helemaal niet goed en we kregen een inzicht over iets cruciaals voor een optimale gezondheid waar we nog nooit van gehoord hadden.

Ons lichaam is opgebouwd uit cellen en die hebben een celmembraan en die worden weer gebouwd met de vetten die wij eten. Daar ging het nog steeds goed mis ondanks onze gezonde levensstijl en het bleek dat we ons in een gevarenzone bevonden. Maar we kregen ook meteen de geruststellende boodschap erbij dat er een oplossing was die voor iedereen werkt en slechts 2 minuten per dag kost.

Ik bevond me in de zogenaamde laaggradige ontstekingszone. De wat ? dacht ik toen nog… Ik had er nog nooit van gehoord en jij wellicht ook niet dus mocht je nog nooit van laaggradige ontstekingen gehoord hebben, open dan a.u.b. google en toets eens in "laaggradige ontsteking" en klik vervolgens maar eens op afbeeldingen en dan zie vanuit honderden websites welke oplossingen je lichaam kan, maar soms ook moet bedenken om met die situatie om te kunnen gaan.

Het grote gevaar komt eigenlijk doordat je helemaal niets voelt of merkt van deze ontstekingen maar ze zijn er vaak wel degelijk en je kunt het dus laten meten met die simpele vingerprik test die je thuis kunt doen. Alles wat je nodig hebt zit erbij en deze is geheel anoniem.

Een simpele vingerprik test die geanalyseerd wordt in een onafhankelijk laboratorium waar een wetenschappelijk onderbouwd inzicht uit komt met of je in de laaggradige ontstekingszone/gevarenzone terecht bent gekomen.

Kun je daar dan allerlei ziektes mee voorkomen of oplossen is een veelgestelde vraag en hierop als volgt het antwoord. 

De test toont aan of je in de gevarenzone zit door tekorten of juist door een overschot van een van de 11 gemeten vetzuren maar ook of je een verhoogd risico loopt op cardiovasculaire aandoeningen (zoals een hersenbloeding, tia of hartaanval), of je immuunsysteem de optimale ondersteuning krijgt, of je een optimale situatie hebt voor de hersenen als ook of jouw cellen wel soepel en doorlaatbaar zijn. 

Is dat niet het geval en heb je een slechte uitslag, geen zorgen want het is dus geen diagnose voor eventuele ziektes maar dan heb je jouw lichaam gevraagd wat de status is en weet je dat hulp nodig is. Vervolgens ga je dan de 100% natuurlijke oplossing gebruiken en kun je na 4 maanden weer een tweede meting doen. 95% van de mensen hebben dan al een goede uitslag en de overige 5% is goed op weg maar moet wellicht meer van de oplossing gaan gebruiken. Zodra er geen tekorten meer zijn en de basis voor een goede gezondheid op orde is dan kan jouw lichaam gaan bedenken of de klachten die je had nog nodig zijn en zo ja, in welke mate. 

Jouw lichaam is geniaal in het bedenken van oplossingen en je maakt op deze manier dus optimaal gebruik van het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam en het is jouw lichaam die eventueel voor de oplossing kan zorgen.

Je krijgt eerst te zien of je iets nodig hebt. Zo ja, dan is er een oplossing die dus echt altijd en bij iedereen werkt en na 4 maanden meet je daar de resultaten van en heb je bewijs of het al optimaal is en dan weet je meteen wat je dus kunt blijven gebruiken zodat het ook in de toekomst optimaal blijft. 

Mocht een van jullie hier meer over willen weten dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen en dan help ik je met alle liefde en plezier zoals ik ook graag doe voor Matchis ❤️

Dit kan via: paul@paulvantatenhove.nl

Belangrijk detail, een percentage van de inkomsten die voortvloeien hieruit komen ten goede aan Matchis.

P.S. zie mijn persoonlijke testuitslagen hieronder..